Εκδρομές στο νησί...

Η  Keros Travel μέσα από το ευρύ δίκτυο των αξιόπιστων συνεργατών της, αναλαμβάνει την διοργάνωση εκδρομών στη Λήμνο, προσφέροντάς σας μια μοναδική εμπειρία διακοπών.

Οι δραστηριότητες στη Λήμνο είναι πολλές, αφού ο επισκέπτης μπορεί να κολυμπήσει στις καθαρές παραλίες της, να επισκεφθεί τις «κρυμμένες» ακτές της με καϊκάκι, να κάνει πεζοπορία στην φύση, ενώ το περπάτημα προτείνεται και για την επίσκεψη στα αρχαιολογικά αξιοθέατα του νησιού.

Όποια δραστηριότητα και αν προτιμάτε, η εταιρία μας είναι εδώ για να αναλάβει την διοργάνωση εκδρομών κατά την παραμονή σας στην Λήμνο και να φροντίσει για την μεταφορά σας προς και από τα σημεία ενδιαφέροντος, είτε με λεωφορείο, είτε με καΐκι.

Ακόμη, μπορούμε να σας προτείνουμε πεζοπορικά μονοπάτια και διαδρομές, αφού η πεζοπορία στη Λήμνο είναι ιδανική για όσους αγαπούν την επαφή με την φύση, καθώς το νησί διαθέτει εναλλαγές μεταξύ του θαλάσσιου και του βουνίσιου τοπίου, ενώ εντυπωσιακό είναι και το ηφαιστειακό του αναγλυφο.

Mum,And,Child,Are,Walking,Along,The,Mountain,Hiking,Trail.
Happy,Couple,Or,Passengers,In,Travel,Bus

Η  Keros Travel μπορεί να σας ταξιδέψει στα αξιοθέατα της Λήμνου, δίχως εσείς να ανησυχείτε για την οργάνωση της εκδρομής σας, αφού αναλαμβάνει εκείνη για εσάς.

Εάν θέλετε να πληροφορηθείτε για τις εκδρομές στη Λήμνο και να σας προτείνουμε τις καλύτερες δραστηριότητες στις διακοπές σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι συνεργάτες μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 2254029570

Διεύθυνση: Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου 13 (Πλατεία ΚΤΕΛ, πίσω από τα taxi)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email