Ακτοπλοικά Εισιτήρια - Δρομολόγια

Στην Keros Travel & Τourism Αgency, Ψάρρας και Συνεργάτες ΟΕ, προσφέρουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, από την Λήμνο προς τα λιμάνια της υπόλοιπης Ελλάδας.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει να κλείσει για εσάς τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τον προορισμό που επιθυμείτε, με βάση τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν, αφού λειτουργεί και ως εκδοτήριο εισιτηρίων.

Παράλληλα, μπορείτε, επικοινωνώντας με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας, να ενημερωθείτε για τα δρομολόγια των πλοίων από και προς το νησί, που συνδέεται με τα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας, των Κυκλάδων και των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου.

Η Keros Travel θα σας ενημερώσει με εγκυρότητα για τα διαθέσιμα εισιτήρια πλοίων και τις θέσεις, προκειμένου να εκδόσετε άμεσα τα εισιτήριά σας, ενώ σας προσφέρεται και η δυνατότητα κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων.

Friendly,Sales,Clerk,Handing,Over,Tickets,For,An,Event,,Sitting
Photo,Of,Male,Travel,Agent,And,Young,Woman.,Young,Man

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, online ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας και να κλείσετε τα εισιτήριά σας εύκολα και γρήγορα.

Το γραφείο μας δίνει στους πελάτες του την δυνατότητα επιλογής μέσα από μια ευρεία ποικιλία υπηρεσιών γύρω από τον τουρισμό, ώστε να κάνει την διαμονή στην Λήμνο, μιας ευχάριστη και άνετη εμπειρία.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην Keros Travel για οποιαδήποτε πληροφορία αναζητάτε σχετικά με ενοικιάσεις οχημάτων και καταλυμάτων, καθώς και με την διοργάνωση τουριστικών εκδρομών στο νησί.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 2254029570

Διεύθυνση: Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου 13 (Πλατεία ΚΤΕΛ, πίσω από τα taxi)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email