Οργάνωση Ταξιδιού

Η Keros Travel αναλαμβάνει να οργανώσει το ταξίδι σας στη Λήμνο, δημιουργώντας αποκλειστικά για εσάς, ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών, αφού φροντίζει να κλείσει τα εισιτήριά σας, την διαμονή στο νησί, αλλά και να φροντίσει για τις δραστηριότητές σας και τις μετακινήσεις στη Λήμνο.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, από την Λήμνο προς τα λιμάνια της υπόλοιπης Ελλάδας και το αντίστροφο, ενώ φροντίζουμε και για τις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων από και προς το νησί, ελέγχοντας τις ανταποκρίσεις των πτήσεων.

Η εταιρία μας, μέσω του δικτύου των συνεργατών της, αναλαμβάνει τις κρατήσεις για ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία στη Λήμνο, με βάσει τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν, τις προτιμήσεις σας για το κατάλυμα και τον αριθμό των ατόμων.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης οχημάτων, αυτοκινήτων, μηχανών και VAN, για να μετακινηθείτε άνετα και με ασφάλεια στο νησί της  Λήμνου.

Portrait,Of,Happy,Young,Couple,On,Sofa,In,Living,Room
Business,Travel,Meeting,Discussion,Team,Concept

Ως εταιρία με πολυετή εμπειρία στον τουρισμό, γνωρίζουμε πως να φροντίσουμε τους πελάτες μας, προτείνοντάς τους δραστηριότητες στην Λήμνο, όπως είναι τα θαλάσσια σπορ και η πεζοπορία. 

Παράλληλα, μπορούμε να οργανώσουμε και εκδρομές στη Λήμνο με καϊκάκι, για να δείτε τις «κρυμμένες» ομορφιές του τόπου, ενώ θα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τα πιο ωραία αξιοθέατα της Λήμνου.

Εάν θέλετε να οργανώσουμε τις διακοπές σας στη Λήμνο και να φροντίσουμε με κάθε λεπτομέρεια  την επίσκεψή σας στο νησί σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι συνεργάτες μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 2254029570

Διεύθυνση: Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου 13 (Πλατεία ΚΤΕΛ, πίσω από τα taxi)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email