Πρακτορεύσεις Πλοίων, Ιδιωτικών Σκαφών, Κρουαζιερόπλοιων

Στην Keros Travel & Τourism Αgency, Ψάρρας και Συνεργάτες ΟΕ, προσφέρουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα επίβλεψης και διεκπεραίωσης των απαιτούμενων διαδικασιών για εμπορικά πλοία, που προσεγγίζουν το λιμάνι της Λήμνου.

Η επιχείρησή μας μεριμνά έτσι ώστε τα εμπορικά πλοία που έρχονται στο νησί, να μπορούν να λιμενιστούν με ασφάλεια, ενώ αναλαμβάνει και την κατάρτιση των εγγράφων για τις λιμενικές ή και τελωνειακές αρχές.

Ακόμη, αναλαμβάνουμε τις απαραίτητες διαδικασίες για την οργάνωση μεταφοράς των εμπορευμάτων και των προμηθειών, τον εφοδιασμό του πλοίου, την διευθέτηση εξυπηρέτησης του πλοίου σε περίπτωση ανάγκης για κάποια επισκευή, αλλά και αν προκύψει κάποια άλλη άμεση ανάγκη.

Οι έμπειροι συνεργάτες της  Keros Travel είναι εδώ για να επικοινωνήσουν με τον αποστολέα ή τον παραλήπτη των εμπορευμάτων, ενώ φροντίζουν και για την συγκέντρωση των φορτίων.

This,Vector,Illustration,Depicts,A,Customs,Authority,Responsible,For,Collecting
Project,Management.,Chart,With,Keywords,And,Icons

Φυσικά, οι διαδικασίες επίβλεψης και διεκπεραίωσης που προσφέρει η εταιρία, λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς εξυπηρέτηση του πελάτη, αφού η αξιοπιστία και η σχέση εμπιστοσύνης είναι σημαντική για εμάς.

Η επίβλεψη και διεκπεραίωση των απαιτούμενων διαδικασιών για τα εμπορικά πλοία, είναι στην ευθύνη της  Keros Travel, η οποία ενεργεί αποτελεσματικά για λογαριασμό των πελατών της, ενώ παράλληλα παρέχει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών.

Η έκδοση ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων, ενοικιάσεων αυτοκινήτων και καταλυμμάτων, η οργάνωση εκδρομών και ταξιδιών, είναι μερικές από τις υπηρεσίες που μπορείτε να βρείτε. Για αυτό, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα, ώστε να ικανοποιήσουμε έγκαιρα το αίτημά σας.

Ελάτε σε επικοινωνία μας δια ζώσης ή τηλεφωνικά:

Διεύθυνση: Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου 13 (Πλατεία ΚΤΕΛ, πίσω από τα taxi)
Τηλέφωνο: 2254029570

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email