Διεκπεραιωση Απαιτούμενων Διαδικαστικών Εμπορικών Πλοίων

Στην Keros Travel & Τourism Αgency, Ψάρρας και Συνεργάτες ΟΕ, προσφέρουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα επίβλεψης και διεκπεραίωσης των απαιτούμενων διαδικασιών για εμπορικά πλοία, που προσεγγίζουν το λιμάνι της Λήμνου.

Η επιχείρησή μας μεριμνά έτσι ώστε τα εμπορικά πλοία που έρχονται στο νησί, να μπορούν να λιμενιστούν με ασφάλεια, ενώ αναλαμβάνει και την κατάρτιση των εγγράφων για τις λιμενικές ή και τελωνειακές αρχές.

Ακόμη, αναλαμβάνουμε τις απαραίτητες διαδικασίες για την οργάνωση μεταφοράς των εμπορευμάτων και των προμηθειών, τον εφοδιασμό του πλοίου, την διευθέτηση εξυπηρέτησης του πλοίου σε περίπτωση ανάγκης για κάποια επισκευή, αλλά και αν προκύψει κάποια άλλη άμεση ανάγκη.

Οι έμπειροι συνεργάτες της  Keros Travel είναι εδώ για να επικοινωνήσουν με τον αποστολέα ή τον παραλήπτη των εμπορευμάτων, ενώ φροντίζουν και για την συγκέντρωση των φορτίων.

Regatta,On,Ocean,Waves,Semi,Flat,Vector,Illustration.,Luxury,Boat

Για πάνω από μια δεκαετία αναλαμβάνουμε πρακτορεύσεις πλοίων, ιδιωτικών και επαγγελματικών σκαφών και κρουαζιερόπλοιων, με επαγγελματισμό και κατανόηση στις ανάγκες των πελατών μας.

Επιλέγοντας την εταιρία μας, με μια σύμβαση πρακτόρευσης, απαλλάσσεστε από όλες τις υποθέσεις που αφορούν την προσέγγιση, την παραμονή και την εξυπηρέτηση του πλοίου στην Λήμνο, αφού λειτουργούμε για λογαριασμό σας.

Η Keros Travel είναι εδώ για εσάς, καλύπτοντας τις ανάγκες σας, όχι μόνο με την ανάθεση πρακτόρευσης, αλλά και με επιπλέον υπηρεσίες εκδόσεων ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων, ενοικιάσεων αυτοκινήτων και καταλυμμάτων, για να έχετε μια ευχάριστη διαμονή στο νησί.

Θα μας βρείτε στο πρακτορείο μας στην πλατεία της Μύρινας, όπου θα χαρούμε να συζητήσουμε δια ζώσης για την εξυπηρέτησή σας, ενώ μπορείτε να μας βρείτε στα στοιχεία επικοινωνίας  ακολούθως:

Διεύθυνση: Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου 13 (Πλατεία ΚΤΕΛ, πίσω από τα taxi)
Τηλέφωνο: 2254029570

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email