Κρατήσεις Δωματίων

Εάν αναζητάτε δωμάτια για διαμονή στη Λήμνο, η Keros Travel σας στηρίζει με την εύρεση και την κράτηση δωματίων ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τις κρατήσεις για ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία στη Λήμνο, με βάσει τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν, τις προτιμήσεις σας για το κατάλυμα και τον αριθμό των ατόμων.

Προτείνουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα καταλύματα στη Λήμνο, ενώ εξυπηρετούμε με κρατήσεις δωματίων σε όλο το νησί.

Εάν προτιμάτε να βρίσκεστε στο κέντρο της ζωής του νησιού, η διαμονή στη Μύρινα είναι ιδανική για εσάς, αφού θα είστε στο λιμάνι και στην πρωτεύουσα του νησιού, που διαθέτει οτιδήποτε χρειάζεστε για τις διακοπές στη Λήμνο.

Εάν θέλετε χαλαρές διακοπές, μακριά από την πολυκοσμία του νησιού, αλλά κοντά στο κέντρο τοποθεσίες όπως το Πλατύ, ο Άγιος Ιωάννης και ο Θάνος είναι οι κατάλληλες για εσάς. Φυσικά, μπορείτε να βρείτε ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Λήμνο και σε άλλες περιοχές του νησιού.

Portrait,Of,Tourist,Woman,Raised,Her,Hands,And,Standing,Nearly
Happy,Smiling,Homeowner,Woman,Pose,In,Living,Room,Hold,Keys

Η Keros Travel συνεργάζεται με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Λήμνο και για αυτό θα φροντίσει να έχετε μια ευχάριστη διαμονή στο νησί, για ξέγνοιαστες διακοπές.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά για να πληροφορηθείτε άμεσα για κρατήσεις δωματίων και οτιδήποτε άλλο θέλετε να γνωρίζετε σχετικά με την μετακίνησή σας στο νησί και τις κρατήσεις αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Θα μας βρείτε:

Τηλέφωνο: 2254029570

Διεύθυνση: Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου 13 (Πλατεία ΚΤΕΛ, πίσω από τα taxi)

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email