Αεροπορικά Εισιτήρια - Δρομολόγια

Στην Keros Travel & Τourism Αgency, Ψάρρας και Συνεργάτες ΟΕ, προσφέρουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων, από την Λήμνο προς τα αεροδρόμια της υπόλοιπης Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει να κλείσει για εσάς τα αεροπορικά εισιτήρια για τον προορισμό που επιθυμείτε, με βάση τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν, ενώ μπορεί να ελέγξει τις ανταποκρίσεις των πτήσεων, ώστε να διευκολύνει τη μετακίνησή σας.

Επικοινωνώντας με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα δρομολόγια των πτήσεων από και προς την Λήμνο, αφού ο Διεθνής Αερολιμένας Λήμνου «Ήφαιστος», συνδέεται με τα αεροδρόμια της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Μυτιλήνης και Ικαρίας.

Η Keros Travel θα σας ενημερώσει με εγκυρότητα για τα διαθέσιμα εισιτήρια αεροπλάνων και τις θέσεις, προκειμένου να κλείσετε άμεσα τα εισιτήριά σας, ενώ σας προσφέρεται και η δυνατότητα έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, καθώς η εταιρία λειτουργεί και ως εκδοτήριο εισιτηρίων.

Toy,Airplane,And,Passports,With,Tickets,On,Wooden,Background
Globe,And,Suitcase,With,Flight,Plane,Travel,Tourism,Plane,Trip

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, online ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας, για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας και να κλείσετε τα εισιτήριά σας εύκολα και γρήγορα.

Ακόμη, το γραφείο μας δίνει στους πελάτες του την δυνατότητα επιλογής μέσα από μια ευρεία ποικιλία υπηρεσιών γύρω από τον τουρισμό, ώστε να κάνει την διαμονή στην Λήμνο, μιας ευχάριστη και άνετη εμπειρία.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην Keros Travel για οποιαδήποτε πληροφορία αναζητάτε σχετικά με ενοικιάσεις οχημάτων και καταλυμάτων, καθώς και με την διοργάνωση τουριστικών εκδρομών στο νησί.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 2254029570

Διεύθυνση: Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου 13 (Πλατεία ΚΤΕΛ, πίσω από τα taxi)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email