Σχολικές Εκδρομές

Η  Keros Travel στηρίζει, με την βοήθεια των αξιόπιστων συνεργατών της, την διοργάνωση σχολικών εκδρομών στη Λήμνο, προσφέροντας στους μαθητές και τις μαθήτριες μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών.

Οι δραστηριότητες στη Λήμνο για τα σχολεία είναι πολλές και έχουν τόσο εκπαιδευτικό, όσο και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Η Λήμνος διαθέτει αρχαιολογικά αξιοθέατα με σημαντικότερο τον Αρχαιολογικό Χώρο της Ηφαιστίας, το Ιερό των Καβείρων, τη Σπηλιά του Φιλοκτήτη, την αρχαία Πολιόχνη και το Κάστρο της Μύρινας.

Το νησί φημίζεται για τους χαλαρούς ρυθμούς του, όμως το κολύμπι στις κρυστάλλινες ακτές, τα θαλάσσια σπόρ, η πεζοπορία, τα γραφικά ταβερνάκια, τα καφέ και τα μπαρ στο λιμάνι της Λήμνου, μπορούν να προσφέρουν ποιοτική διασκέδαση στους επισκέπτες του νησιού.

Η εταιρία μας είναι εδώ για να αναλάβει την διοργάνωση σχολικών εκδρομών, φροντίζοντας για την διαμονή στη Λήμνο, την μεταφορά προς και από τα σημεία ενδιαφέροντος, είτε με λεωφορείο, είτε με καΐκι, για τις «κρυμμένες παραλίες» του νησιού, ενώ αναλαμβάνουμε και την έκδοση ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων.

Happy,Couple,Or,Passengers,In,Travel,Bus
Project,Management.,Chart,With,Keywords,And,Icons

Ακόμη, μπορούμε να σας προτείνουμε πεζοπορικά μονοπάτια και διαδρομές, αφού η πεζοπορία στη Λήμνο είναι ιδανική, καθώς το νησί διαθέτει εναλλαγές μεταξύ του θαλάσσιου και του βουνίσιου τοπίου, ενώ εντυπωσιακό είναι και το ηφαιστειακό του αναγλυφο.

Η  Keros Travel μπορεί να ταξιδέψει τα σχολεία στα αξιοθέατα της Λήμνου, δίχως να ανησυχείτε για την οργάνωση της εκδρομής, αφού την αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου, χαρίζοντας τις ωραιότερες σχολικές αναμνήσεις στους μαθητές και τις μαθήτριες.

Εάν θέλετε να πληροφορηθείτε για τις σχολικές εκδρομές στη Λήμνο και να σας προτείνουμε τις καλύτερες δραστηριότητες για τις σχολικές διακοπές, επικοινωνήστε μαζί μας και οι συνεργάτες μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 2254029570

Διεύθυνση: Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου 13 (Πλατεία ΚΤΕΛ, πίσω από τα taxi)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email